Haluatko meille töihin?

Build Care Oy hakee vahvistuksia ElaProof-tiimiinsä. Haluatko mukaan kehittyvään ja kasvavaan joukkoomme?

Aluemyyntipäällikkö

Haemme Länsi-Suomen alueelle Aluemyyntipäällikköä vastaamaan uusasiakashankinnasta ja huolehtimaan nykyisten asiakkaiden palvelemisesta.

Vastuualueeseesi kuuluu kasvattaa Elaproof-myyntiä urakoitsijoille, jälleenmyyjille ja teollisuuteen sekä huolehtia asiakkaiden teknisestä ja myynnillisestä tuesta sekä muusta asiakaspalvelusta. Hoidat myös pääkonttorilta tai asiakkailta tulevat liidit. Tukenasi ovat kollegasi Vantaalla ja muualla Suomessa.

Työssäsi liikut sujuvasti asiakkaiden parissa. Asiakaskäynnit omalla alueellasi täyttävät suuren osan viikkoasi. Suunnittelet ja sovit itsenäisesti tapaamiset.

Tehtävä edellyttää kokemusta tai osaamista rakennustuotemaailmasta, joko käyttäjänä tai jo kokeneena myyjänä. Rakennustarvikekentän ja hinnoittelurakenteen tuntemus auttavat myös tehtävässä suoriutumisessa.

Odotamme sinulta positiivista otetta, oma-aloitteisuutta, suunnittelukykyä niin aikataulujen kuin tavoitteiden pilkkomisenkin osalta, asennetta ja hyvää työmoraalia. Joustavuus, jämäkkyys ja palveluhalukkuus ovat osa luontaista toimintatapaasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kehittyvän työpaikan nopean kasvun vaiheessa olevassa yrityksessä ja paljon mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä vaikuttamiseen. Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen sähköpostilla 10.1.2019 mennessä osoitteeseen marco.hautakoski@buildcare.fi.

Tuotemarkkinointipäällikkö

Haemme Tuotemarkkinointipäällikköä vastaamaan ElaProof-tuotteiden tuotehallinnasta ja -markkinoinnista.

Olet avainroolissa suunnittelemassa ja toteuttamassa ElaProof-tuotteiden markkinointia ja myynnin tukea. Vastuualueeseesi kuuluu kehittää ja hallita Elaproof-tuotteiden nettinäkyvyyttä, esitteitä, tuotekortteja, työohjeita, pakkauksia ja kaikkea muuta tuotteisiin liittyvää. Toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti myynnin ja tuotekehityksen kollegojen kanssa.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Vantaalla mutta liikut sujuvasti myynnin tukena myös asiakkaiden ja suunnittelutoimistojen parissa ympäri maata tai ulkomailla.

Tehtävä edellyttää teknistä osaamista, esimerkiksi insinöörin koulutusta, sekä kokemusta rakennustuotemaailmasta ja markkinoinnista. Netin ja digimarkkinointityökalujen ymmärtäminen sekä kaikki kielitaito on vahvaa plussaa.

Odotamme sinulta positiivista otetta, oma-aloitteisuutta, suunnittelukykyä niin aikataulujen kuin tavoitteiden pilkkomisenkin osalta, asennetta ja hyvää työmoraalia. Joustavuus, jämäkkyys ja palveluhalukkuus ovat osa luontaista toimintatapaasi.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kehittyvän työpaikan nopean kasvun vaiheessa olevassa yrityksessä ja paljon mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä vaikuttamiseen. Hakemukset ja ansioluettelot palkkatoiveineen sähköpostilla 17.1.2019 mennessä osoitteeseen juha.koponen@buildcare.fi.