Käyttäjäkokemuksia

Palautteet ovat tervetulleita

Saamme runsaasti palautetta ElaProof-tuotteen käyttäjiltä. Haluamme jakaa näitä käyttäjäkokemuksia ja vinkkejä, joita tee-se-itse remontoijat ovat meille jakaneet. Otamme mielellämme palautteita vastaan ja luvan saatuamme julkaisemme niin risuja kuin ruusuja, sillä näillä kullanarvoisilla tiedoilla pystymme paremmin vastaamaan käyttäjien tarpeisiin. Palautetta voi laittaa meille sähköpostitse info [at] buildcare.fi tai soittaa puhelimitse 020 790 2710. Mikäli kaipaat ohjeita ja teknisiä tietoja, niin löydät ne kätevästi täältä.


Loistava suomalainen tuote!

28.8.2018
”En kysy – vaan kerron. Meillä on mökki Taivassalossa,  rakennettu 1967. Sillon huopakatto ylle. Se uusittiin 1993. Nyt alkoi viime vuosina tihkua vettä läpi. Mietittiin mitä tehdä ja jopa koko katon uusimista aurinkokennoaikaan? Hinta vaan liian kova (n. 14.000€). No kuulin sattumalta – radiomainoksesta – ElaProofista. Otin kokeeksi 15 l, vähän kyllä hurjaan hintaan ainetta ja vetelin nk. pikkumökin sillä. Ensin alkuun ei meinannut tulla mitään – ohjeena oli lyhytkarvainen pensseli. Kunnes oivalsin – pieniä kakkuja elaa alueelle – mulla oli lasten leikkilapio – ja sitten sutimaan. Pikkumökki kesti sateet hyvin- ei vanhoja vuotoja. Niinpä päätin ottaa aineen isoon mökkiin – n. 80 neliötä. Samalla kakkusysteemillä tein katon ja aika nopeasti meni – pari päivää. Ainetta meni 9 purkkia niitä isoja. No kovin tingin Starkilta ja päästiin aika sopivaan hintaan. Nyt on tullut vettä moneen kertaan ja hyvin on pitänyt! Ja ohjeeksi oivallukseni – pieniä kakkuja, jos pensselillä tehdään – se on ihan must. Voin suositella ainetta. Ja vielä kotimaista!

Huopakaton kunnostus elaproofilla
Käyttäjän vinkki: Pieniä kakkuja lapiolla huovalle ja sitten sutimaan.
Palahuopakaton kunnostus
Nyt ei katto vuoda!

Tymäkkää pinnoitetta

21.6.2018
”Yllätys kuinka tymäkkää aine oli, mutta hetken harjoittelun jälkeen alkoi sujua”, kertoo peltikaton pinnoittaja.

ElaProofin sekoittaminen
ElaProof massan voi sekoittaa ennen käyttöä.
ElaProofin levitys pensselillä
Tymäkkä aine vaati hetken harjoittelu ennen kuin alkoi sujumaan.

Mahtava korjaus- ja tiivistysaine

20.6.2018
”Rakentajamme kehui ainetta, mahtava korjaus- ja tiivistysaine.”


Pinnoite tarttui ja levittyi tasaisesti

1.6.2018
”Pinnoitus onnistui hyvin ja ElaProofia oli helppo levittää ja sai helposti kerrospaksuutta. Sokkeli oli todella huokoista betonia ja ilmakuplat tunkeutuivat kostean pinnoitteen läpi ja tästä syystä jouduin levittämään tarvittavan kerrospaksuuden kahdessa erässä. Oli todella positiivista, että pinnoite tarttui niin hyvin ja levittyi tasaisesti.”, kertoo sokkelinsa pinnoittanut Jani.

Sokkeli ennen ElaProof käsittelyä
Sokkeli tarvitsi kunnostuksen.
Sokkeli ElaProof-pinnoituksen jälkeen
Huokoiselle betonille ElaProof on levitetty kahdessa erässä tarvittavan kerrospaksuuden takaamiseksi.

5.4.2018
”Jos suti pysyy kädessä, niin tuotteen käyttäminen on helppoa”, toteaa Samuli Tuusulasta