Tilausehdot 14.05.2019

Yhteystavat

Kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:

Nettisivut: www.elaproof.com
Sähköposti: myynti@buildcare.fi
Puhelin: 020 790 2710 (avoinna arkisin klo 9-16)

Hyväksymme nämä yhteystavat tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottokanaviksi. Emme ota vastuuta mahdollisia muita kanavia myöten lähetettyjen tiedonantojen vastaanottamisesta. Erityisesti mikäli tiedonantosi on kiireellinen (esim. pikaiseen toimitukseen liittyvä), luota sähköpostiin vain siltä osin kuin saat meiltä kuittauksen viestiisi. Emme voi ottaa vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä jossakin viestin matkan varrella.

Tilaaminen

Tilauksen jälkeen lähetämme asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista sekä toimitusosoitteen. Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin. Mikäli hinta tai muut tiedot muuttuvat, sovitaan niistä asiakkaan kanssa, ja asiakkaalla on oikeus halutessaan peruuttaa tilaus.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät aina www-sivuiltamme. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Mikäli asiakkaalla on käytössään etukuponki tai lahjakortti tulee hänen syöttää kuponkikoodi sille varattuun paikkaan ennen kuin hän siirtyy maksamaan tilauksensa. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Omistusoikeus

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.

Hinta

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Emme laske tarjouksia. Voimassaoleva hinta näkyy kunakin ajanhetkenä sivuillamme. Hintoja päivitetään jatkuvasti ja tuotteen hinta voi muuttua milloin tahansa.

Maksupalvelutarjoaja Checkout Finland Oy

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lue lisää maksutavoista.

Rahti ja toimitus

Tuotteiden hintaan lisätään rahti. Ostoskori näyttää rahdin tuotteille.
Emme toimita Poste Restante -osoitteisiin eikä tuotteita voi noutaa yhtiön toimipisteistä.

Toimitus

Toimitustavat

Tuotteiden toimitus tapahtuu Matkahuollon kautta ensisijaisesti asiakkaan osoitteeseen toimitettuna ns. jakelupakettina.

Toimitusaika

Toimitusaika asiakkaalle on tyypillisesti 2-4 arkipäivää. Tuotteet annetaan Matkahuollon kuljetettavaksi yleensä tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. Matkahuollon toimitusaika vaihtelee jonkin verran, mutta asiakaslupauksensa mukaisesti Matkahuolto kuljettaa jakelupaketit perille 1-3 arkipäivässä. Build Care Oy ei vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Palautusoikeus

Tässä kappaleessa esitetty palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Sinulla on 14 vrk:n palautusoikeus tuotteillemme. Palautus voi tulla kyseeseen vain, jos tuote on avaamaton, täydellisen jälleenmyyntikelpoinen, virheetön ja tuotteita on säilytetty valmistajan ohjeiden mukaan.

Palautuksesta on aina otettava yhteyttä meihin etukäteen ohjeiden saamiseksi. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä.

Tuotepalautuksissa asiakas vastaa aina toimituskuluista ja palautuksesta. Tuotteen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi. Mahdolliset noutamatta jättämisestä aiheutuvat palautuskustannukset peritään asiakkaalta.

Muuta

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.

Build Care Oy
Y-tunnus 0710945-5
Äyritie 18, 01510 Vantaa
Sähköposti: myynti@buildcare.fi
Puh. 020 790 2710