ElaProof + SAND – käyttövalmiit seokset useimpiin kohteisiin

 

ElaProof+SAND -tuotteissa patentoitu ElaProof-pinnoite ja hiekka ovat käyttövalmiina seoksena. Tarkkaan räätälöidyt seossuhteet takaavat helpon työstettävyyden, vedeneristyksen ja tyylikkään lopputuloksen kaikissa kohteissa.
ElaProof+SAND-tuoteperhe sisältää helppokäyttöiset tuotteet sokkelien sekä lattia- ja seinäpintojen viimeistelyyn. ElaProof+SAND -tuotteiden etuina mm. vedeneristys valitussa kohteessa sekä moderni ulkonäkö. Pakkauksessa 20 kg käyttövalmista tuotetta, riittoisuus pintamateriaalista riippuen n. 4-8 m². Suuntaa-antavan menekin voit laske tästä! Valitse kohde, väri sekä hiekan raekoko ja aloita projektisi!

Katso ElaProof+SAND referenssit täältä!

• ElaProof+SAND detaljit • pdf ja DWG-kuvat suunnittelijoille zip-pakattuna


ElaProof+SAND LATTIAPINNOITE

M1-hyväksytty ElaProof+SAND Lattiapinnoite soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. terasseille, portaisiin, parvekkeille ja kylpyhuoneisiin*). Valittavanasi on kolme raekokoa: hieno (0,05-0,2mm), keskikarkea (0,1-0,6 mm) ja karkea (0,7-1,2 mm). Lopullinen pinta on miellyttävän karhea ja mukava jalan alla, vähentäen samalla liukastumisen vaaraa. Pinnoitteen päälle suosittelemme ElaProof TopCoat käsittelyä, jotta varmistetaan kohteen helppo puhtaana pito.

Lattiapintana voi olla mm. lastulevy, kipsilevy, betoni, keraaminen laatta, muovimatto, epoksi-, akryyli- ja polyuretaanimassa. Ennen pinnoitustyön aloittamista tutustu kohteesi pintamateriaalin vaatimiin esitöihin. Lataa kohteesi mukainen Pinnoitustyömenetelmä alla olevista linkeistä.

LADATTAVAT TIEDOSTOT:

• ElaProof+SAND Lattiapinnoite tuotekortti

• ElaProof+SAND Lattiapinnoitteen laskennallinen menekki

Katso referenssivideo

Pinnoitustyömenetelmä 6.1 lastulevylattiat
Pinnoitustyömenetelmä 6.2 kipsilevylattiat
Pinnoitustyömenetelmä 6.3 betonilattiat
Pinnoitustyömenetelmä 6.4 kylpyhuoneen laatoitetun lattian pinnoittaminen
Pinnoitustyömenetelmä 6.5 kylpyhuoneen muovimatolla päällystetyn lattian pinnoittaminen
Pinnoitustyömenetelmä 6.6 kylpyhuoneen epoksimassalla pinnoitetun lattian pinnoittaminen
Pinnoitustyömenetelmä 6.7 kylpyhuoneen akryylimassalla pinnoitetun lattian pinnoittaminen
Pinnoitustyömenetelmä 6.8 kylpyhuoneen polyuretaanimassalla pinnoitetun lattian pinnoittaminen

Pinnoitustyömenetelmä 6.10 parvekkeet tai terassin vanerilattian pinnoittaminen

Pinnoitustyömenetelmä 6.11 kosteusrasitetun betonilattian pinnoittaminen

*) Kylpyhuoneen laatoitetun lattian tulee olla vedeneristetty keraamisten laattojen alla käytettäväksi tarkoitetulla hyväksytyllä vedeneristeellä. Tämä vedeneristys ei saa olla pinnoitusvaiheessa yli 10 vuotta vanha, perustuen RIL 107-2012 ohjeistukseen.


ElaProof+SAND SEINÄPINNOITE

M1-hyväksytty ElaProof+SAND Seinäpinnoite soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. tehosteseiniin, kylpyhuoneisiin*) ja pylväisiin. Valittavanasi on kolme raekokoa: hieno (0,05-0,2mm), keskikarkea (0,1-0,6 mm) ja karkea (0,7-1,2 mm). Kuivunut ElaProof+SAND pinnoite voidaan tarvittaessa käsitellä kirkkaalla ElaProof TopCoat tai sävytetyllä ElaProof TopCoat RAL pintalakoilla puhtaanapidon ja huoltamisen helpottamiseksi.

Seinäpintana voi olla mm. kipsilevy, betoni, keraaminen laatta, muovinen seinämatto, epoksi-, akryyli- ja polyuretaanimassa. Ennen pinnoitustyön aloittamista tutustu kohteesi pintamateriaalin vaatimiin esitöihin. Lataa kohteesi mukainen Pinnoitustyömenetelmä alla olevista linkeistä.

LADATTAVAT TIEDOSTOT:

• ElaProof+SAND Seinäpinnoite tuotekortti

Pinnoitustyömenetelmä 4.1 lastulevyseinät
Pinnoitustyömenetelmä 4.2 kipsilevyseinät
Pinnoitustyömenetelmä 4.3 betoniseinät
Pinnoitustyömenetelmä 4.4 tiiliseinät
Pinnoitustyömenetelmä 4.5 kylpyhuoneen laatoitetun seinän pinnoittaminen

*) Kylpyhuoneen laatoitetun seinän tulee olla vedeneristetty keraamisten laattojen alla käytettäväksi tarkoitetulla hyväksytyllä vedeneristeellä. Tämä vedeneristys ei saa olla pinnoitusvaiheessa yli 10 vuotta vanha, perustuen RIL 107-2012 ohjeistukseen.


ElaProof+SAND SOKKELIROUHE

Tuote soveltuu ulkokäytössä betonisokkeleiden ja perusmuurien viimeistelyyn. Sokkelirouheen raekoko on karkea (0,7-1,2 mm). Kuivunut ElaProof+SAND pinnoite voidaan tarvittaessa käsitellä kirkkaalla ElaProof TopCoat tai sävytetyllä ElaProof TopCoat RAL pintalakoilla puhtaanapidon ja huoltamisen helpottamiseksi.

Ennen pinnoitustyön aloittamista tutustu kohteesi pintamateriaalin vaatimiin esitöihin. Lataa kohteesi mukainen Pinnoitustyömenetelmä alla olevista linkeistä.

LADATTAVAT TIEDOSTOT:

• ElaProof+SAND Sokkelirouhe tuotekortti

Pinnoitustyömenetelmä 7.1 betonisokkelin rouhepinnoitus
Pinnoitustyömenetelmä 7.2 harkkosokkelin rouhepinnoitus
Pinnoitustyömenetelmä 7.3 betonirakenteisen muurin rouhepinnoitus
Pinnoitustyömenetelmä 7.4 harkkorakenteisen muurin rouhepinnoitus


ElaProof+SAND tuotteiden värit: musta, harmaa, tumman harmaa ja valkoinen.

Pakkauskoko ja riittoisuus: 20 kg | riittoisuus on n. 4-8 m².

 

Tiesitkö, että ElaProof on täysin isosyanaattivapaa!

Isosyanaatteja sisältäviä raaka-aineita käytetään laajalti teollisuudessa. Hengitysteitä herkistäville isosyanaateille voi altistua, kun käsittelee näitä raaka-aineita ja valmistaa tai työstää polyuretaanituotteita sekä muita typpipitoisia muoveja ja hartseja. Isosyanaatit ovat merkittävä työperäistä astmaa aiheuttava yhdisteryhmä. Isosyanaateista voit lukea lisää Työterveyslaitoksen sivuilta.