ElaProof Primer – Tekniske spesifikasjoner

Den ferdige blandingen er en melkeaktig væske som tørker gjennomsiktig og etterlater en pustende overflate. Egnet for innendørs og utendørs bruk.

Forbruk

Avhengig av underlagets ruhet og porøsitet, vanligvis 0,1 til 0,5 l/m² (grunning fortynnet med vann).

Blandingsforhold
1 del ElaProof Primer og 2 deler vann (1:2). Lag blandingen i en tilstrekkelig stor, ren beholder. Mål først opp vannet og tilsett deretter ElaProof Primer. Rør forsiktig rundt.

Kaikki edellä esitetyt tiedot perustuvat tutkimustuloksiin, nykytietämykseemme ja kokemukseemme. Ne eivät poista tuotteen käyttäjän vastuuta tehdä omia testejä ja kokeita, jotta kaikki tekijät ja olosuhteet, jotka voivat vaikuttaa tuotteiden asennukseen ja käyttöön, tulisi huomioitua. Mitään takeita liittyen ominaisuuksiin tai tuotteen soveltuvuuteen tiettyihin tarkoituksiin ei voida antaa tämän tiedon perusteella. Kaikki kuvaukset, piirrokset, valokuvat, tiedot, suhteet, annoskoot, painot ym. ovat ohjeellisia. Emme ole vastuussa, mikäli tuotetta käytetään vastoin tässä esitettyjä ohjeita. Tuotteen käyttäjän vastuulla on testata tuotteen sopivuus käyttökohteeseen. Vastaamme vain tuotteen laadusta ja takaamme, että se läpäisee kriittisen laaduntarkastuksemme. Tuotetietoja päivitetään säännöllisesti, on kuitenkin käyttäjän vastuulla hankkia viimeisin voimassa oleva tuotetieto, joka löytyy osoitteesta www.elaproof.com. Pidätämme oikeuden muutoksiin. © Build Care Oy