ElaProof lattiapinnoitteet ovat mukavuutta rakastavan valinta!

Ulkotiloissa terassien lattiat altistuvat äärimmäiselle rasitukselle. ElaProof+SAND Lattiapinnoitteella suojaat terassien lattiat sään aiheuttamilta rasituksilta. Sisätiloihin varma valinta on innovatiivinen, vesihöyryä läpäisevä ElaProof FLOOR X.

Sisätiloihin valintasi on innovatiivinen ElaProof FLOOR X

ElaProof FLOOR X on ainutlaatuinen lattiapinnoite, joka yhdistää elastisuuden ja hengittävyyden patentoitua ElaProof-teknologiaa hyödyntäen. Tuote on läpäissyt tiukat testit tuotestandardin EN 13813 mukaisesti. ElaProof FLOOR X on suunniteltu erityisesti sisäkäyttöön, ja sillä on M1-päästöluokitus. ElaProof FLOOR X pinnan viimeistely tapahtuu aina korkealaatuisella 2-komponenttisella ELACOAT TopCoat RAL-pintalakalla, joka suojaa lattiapinnoitetta ja tekee siitä helppohoitoisen.

ElaProof+SAND Lattiapinnoite sopii sisä- ja ulkokäyttöön

M1-hyväksytty ElaProof+SAND Lattiapinnoite soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. terasseille, portaisiin, parvekkeille ja kylpyhuoneisiin*). Valittavanasi on kolme raekokoa: hieno (0,05-0,2mm), keskikarkea (0,1-0,6 mm) ja karkea (0,7-1,2 mm). Lopullinen pinta on miellyttävän karhea ja mukava jalan alla, vähentäen samalla liukastumisen vaaraa. Pinnoitteen päälle suosittelemme ELACOAT TopCoat käsittelyä, jotta varmistetaan kohteen helppo puhtaana pito.

Lattiapintana voi olla mm. lastulevy, kipsilevy, betoni, keraaminen laatta, muovimatto, epoksi-, akryyli- ja polyuretaanimassa. Ennen pinnoitustyön aloittamista tutustu kohteesi pintamateriaalin vaatimiin esitöihin. Lataa kohteesi mukainen Pinnoitustyömenetelmä ammattilaisille osion työohjeista