ElaProof Cool Roof

4 066,70 

Auringonvaloa heijastava kattopinnoite!

ElaProof Cool Roof -kattopinnoite on suunniteltu vähentämään lämmön absorptiota ja heijastamaan enemmän auringon säteilyä, mikä auttaa pitämään rakennuksen sisätilat viileämpinä. ElaProof Cool Roof auttaa vähentämään rakennusten jäähdytystarvetta ja siten säästämään energiaa. ElaProof Cool Roof on testattavana Yhdysvalloissa Cool Roof Rating Councilin (CRRC) toimesta. CRRC arvioi kattopinnoitteita niiden kyvystä heijastaa auringonvaloa ja säteilyä sekä niiden kyvystä vähentää lämpötilan nousua. Kun kattopinnoite saavuttaa tietyn heijastavuusasteen ja emissiivisyysarvon, se voi saada ”Cool Roof” -hyväksynnän.

Edelläkävijän valinta!

Cool Roof -kattopinnoitteet ovat suosittuja erityisesti alueilla, joissa on kuuma ilmasto, koska ne voivat auttaa vähentämään jäähdytyskustannuksia ja parantamaan rakennusten energiatehokkuutta. Ne voivat myös tarjota mukavampia sisätiloja kuuman kesän aikana. Ilmaston lämpenemisen johdosta vastuulliset kiinteistön omistajat kiinnittävät myös Suomessa entistä enemmän huomiota kattojen pinnoitemateriaaleihin. ElaProof Cool Roof on edelläkävijän valinta!

Kestävä • Taloudellinen • Heijastava

ElaProof Cool Roof on innovatiivinen vesipohjainen kattopinnoite, joka jatkaa tuotekehityksemme voittokulkua. Tuote pohjautuu kansainvälisesti patentoituun ElaProof-teknologiaan. Se on kestävä ja taloudellinen ratkaisu, kun etsit heijastavaa kattopinnoitetta kohteeseesi.

Miksi valita ElaProof Cool Roof?

  • Heijastaa auringonvaloa – säästät energiakustannuksissa
  • Kokonaistaloudellinen yksikomponenttinen tuote – nopea asennus
  • Hengittävä – läpäisee vesihöyryä ja silti vesi- ja ilmatiivis
  • Valumaton ja saumaton – voidaan käyttää vaaka- ja pystypinnoilla
  • Kestää vettä ja pakkasta – levitettävissä myös kosteille alustoille
  • Kokonaistaloudellinen yksikomponenttinen tuote
  • Isosyanaattivapaa – turvallinen asentajalle ja ympäristölle

Etsimme tuotteelle referenssikohteita!

ElaProof Cool Roof tuotetta on testattu valikoiduissa kohteissa kesällä 2023. Nyt etsimme uusia referenssikohteita kesälle 2024. Mikäli sinulla on kohde jossa energian säästö on merkittävässä roolissa, niin ota yhteys aluemyyntipäällikköön!

Käyttökohteet