Sokkelit ja betonirakenteet ansaitsevat parhaan mahdollisen suojan

ElaProof-tuotteilla on CE-hyväksyntä EN 1504-2, joten ne sopivat erinomaisesti betonipintojen ja -rakenteiden suojaamiseen.

Patentoitu ElaProof suojaa betonirakenteet turvallisesti

ElaProofilla suojaat sokkelit, suojamuurit, portaat ja muut betonirakenteet turvallisesti. Patentoidun ElaProof-teknologian ansiosta tuote on ns. hengittävä – päästäen betonin kosteuden poistumaan rakenteesta. Tuote on myös vesitiivis, suojaten rakenteita ulkopuolelta tulevalta kosteudelta. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta ElaProof tarjoaa parhaan mahdollisen suojan betonirakenteille. ElaProofilla voit huoletta suojata myös maan pinnan alle jäävän sokkelin. Muista huomioida, että niillä alueilla sokkelia, jotka jäävät maanpinnan alapuolelle pitää ElaProof suojata. Suojaamiseen voit käyttää pato- tai eristelevyä.

ElaProof+SAND Sokkelirouhe tarjoaa tyyliä viimeistelyyn!

ElaProof+SAND Sokkelirouhe soveltuu ulkokäytössä betonisokkeleiden ja perusmuurien viimeistelyyn. Sokkelirouheessa patentoitu ElaProof-pinnoite ja hiekka ovat käyttövalmiina seoksena. Hiekan raekoko (0,7-1,2 mm) on optimoitu sokkeleiden pinnoittamiseen. Kuivunut ElaProof+SAND pinnoite voidaan tarvittaessa käsitellä kirkkaalla ELACOAT TopCoat tai sävytetyllä ELACOAT TopCoat RAL pintalakoilla puhtaanapidon ja huoltamisen helpottamiseksi.

Katso videot

Patentoitu ElaProof-teknologia
Sokkelin kunnostaminen ElaProof H:lla
ElaProof+SAND Sokkelirouhe