Tilaus- ja toimitusehdot

Tilausehdot 03.02.2023


Yhteystavat

Kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:

Nettisivut: www.elaproof.com
Sähköposti: myynti@buildcare.fi
Puhelin: 020 790 2710 (avoinna arkisin klo 9-16)

Hyväksymme nämä yhteystavat tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottokanaviksi. Emme ota vastuuta mahdollisia muita kanavia myöten lähetettyjen tiedonantojen vastaanottamisesta. Erityisesti mikäli tiedonantosi on kiireellinen (esim. pikaiseen toimitukseen liittyvä), luota sähköpostiin vain siltä osin kuin saat meiltä kuittauksen viestiisi. Emme voi ottaa vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä jossakin viestin matkan varrella.

Tilaaminen

Tilauksen jälkeen lähetämme asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista sekä toimitusosoitteen. Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin. Mikäli hinta tai muut tiedot muuttuvat, sovitaan niistä asiakkaan kanssa, ja asiakkaalla on oikeus halutessaan peruuttaa tilaus.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät aina www-sivuiltamme. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Mikäli asiakkaalla on käytössään etukuponki tai lahjakortti tulee hänen syöttää kuponkikoodi sille varattuun paikkaan ennen kuin hän siirtyy maksamaan tilauksensa. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Omistusoikeus

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun koko kauppasumma on maksettu.

Hinta

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Emme laske tarjouksia. Voimassaoleva hinta näkyy kunakin ajanhetkenä sivuillamme. Hintoja päivitetään jatkuvasti ja tuotteen hinta voi muuttua milloin tahansa.

Maksupalveluntarjoaja Viva Payment Services Single Member S.A.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Viva Payment Services Single Member S.A. (Viva Payments). Kaupan maksutapoina ovat Viva Wallet Smart Checkoutin tarjoamat vaihtoehdot. Tällä hetkellä Viva Wallet Smart Checkout tarjoaa luottokorttimaksun, Paypal maksun ja Klarna maksut. Mikäli haluat haluat maksaa verkkopankistasi, valitse maksutavaksi Klarna. Valitusta maksutavasta riippuen näkyy maksun saajana tiliotteella Viva Wallet Smart Checkout, PayPal tai Klarna. Maksutapahtuman jälkeen em. taho välittää maksun kauppiaalle. Viva Payment Services Single Member S.A. (Viva Payments) on Kreikan pankin lisensioima verkkorahalaitos maksupalvelujen tarjoamiseen ETA alueella sekä Isossa-Britanniassa. Lue lisää maksutavoista.

Rahti ja toimitus

Tuotteiden hintaan lisätään rahti. Ostoskori näyttää rahdin tuotteille.
Emme toimita Poste Restante -osoitteisiin.

Toimitus

Toimitustavat

Tuotteiden toimitus tapahtuu asiakkaan valitsemalla tavalla:

• Nouto Build Care Oy:n toimipisteestä: Kelatie 6, 01450 Vantaa • ma-to klo 9-15

• Asiakkaan valitsemaan DB Schenker noutopisteeseen (alle 20 kg:n toimitukset)

• DB Schenker B2C-kotitoimitus

Toimitusaika

Toimitusaika asiakkaalle on tyypillisesti 2-4 arkipäivää. Tuotteet annetaan DB Schenkerin kuljetettavaksi yleensä tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. DB Schenkerin toimituksiin asiakas saa seurantakoodin, kun tilaus on valmistunut ja luovutettu kuljettajalle. Build Care Oy ei vastaa toimituksen viivästymisen johdosta mahdollisesti aiheutuneista kuluista.

Palautusoikeus

Tässä kappaleessa esitetty palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Sinulla on 14 vrk:n palautusoikeus tuotteillemme. Palautus voi tulla kyseeseen vain, jos tuote on avaamaton, täydellisen jälleenmyyntikelpoinen, virheetön ja tuotteita on säilytetty valmistajan ohjeiden mukaan.

Palautuksesta on aina otettava yhteyttä meihin etukäteen ohjeiden saamiseksi. Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä.

Tuotepalautuksissa asiakas vastaa aina toimituskuluista ja palautuksesta. Tuotteen noutamatta jättämistä DB Schenker noutopisteestä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi. Mahdolliset noutamatta jättämisestä aiheutuvat palautuskustannukset peritään asiakkaalta.

Muuta

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen. Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Build Care Oy
Y-tunnus 0710945-5
Kelatie 6, 01450 Vantaa
Sähköposti: myynti@buildcare.fi
Puh. 020 790 2710