Vanhan katon pinnoittaminen on järkipäätös, joka säästää luontoa ja euroja

Kotimainen isosyanaattivapaa ElaProof on täydellinen ratkaisu pelti-, huopa-, tiili- ja mineriittikaton pinnoittamiseen, korjaamiseen ja kunnostamiseen.

Ympäristöystävällisin kotimainen kattopinnoite

Kestävä ja vesitiivis ElaProof-pinnoite soveltuu erinomaisesti kattojen pitkäaikaiseksi suojaavaksi pinnoitteeksi. ElaProofilla pelti-, huopa-, tiili- ja mineriitti/varttikaton käyttöikää on helppoa ja edullista jatkaa useilla vuosikymmenillä. ElaProof tarttuu myös kosteisiin pintoihin.

Elastinen pinnoite tarjoaa ratkaisun vaativimpiin vesi- ja kosteuseristyksen ongelmiin sekä rakenteiden rapautumisen ja korroosion pysäyttämiseen. ElaProofin ominaisuudet ovat parhaimmillaan suojaavana pinnoitteena sääolosuhteiden vaihtelua ja UV-säteilyä vastaan. Tuote on kehitetty kestämään Suomen ääriolosuhteita. ElaProof-käsittely ei vaadi tulityötä kuten bitumointi, eikä pinnoitteessa ole terveydelle haitallisia aineita.

ElaProof-pinnoitteen käyttäminen on helppoa. Tärkeintä on käsiteltävän pinnan huolellinen puhdistaminen. Yksikomponenttinen tuote on heti käyttövalmis. Tuote säilyy huoneenlämmössä eikä siinä ole ihmisille tai luonnolle vaarallisia ainesosia, jotka edellyttäisivät erityisiä suojavälineitä. Työkalutkin voi pestä käytön jälkeen vedellä.

ElaProof H on helppo levittää pensselillä, telalla tai lastalla halutulle pinnalle. Ruiskutettava ElaProof S -pinnoite saadaan levitettyä tehokkaasti suurille pinnoille. Ruiskumassan käyttö edellyttää korkeapaineruiskua ja on tarkoitettu ensisijaisesti ammattilaiskäyttöön. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen ElaProof S-ruiskumassan käyttöön. Kauttamme löydät myös urakoitsijan kattokohteeseesi.

Ympäristöministeriön teettämän selvityksen mukaan peruskorjaus on hiilijalanjäljen ja elinkaaritalouden kannalta parempi ratkaisu kuin vanhan purkaminen ja uuden rakentaminen. Kotimaiset isosyanaattivapaat ja helppokäyttöiset ElaProof-tuotteet tarjoavat ympäristöystävälliset vaihtoehdot korjausrakentamisen erilaisiin tarpeisiin. Vanhan katon pinnoittaminen on merkittävä osa korjausrakentamista ja siten avainasemassa kestävän kehityksen ja kiertotalouden kannalta. ElaProof-tuotteet on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja niitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

Laske ElaProofin menekki katollasi!