Sahojen kuivaamot

ElaProof kestää hyvin lämpötilavaihteluja

ElaProof on nopeasti noussut johtavaksi suojausratkaisuksi sahojen hiiliteräksestä ja betonista tehdyissä kamari- ja kanavakuivaamoissa. Niissä lämpötila nousee 70 °C-asteeseen, suhteellinen kosteus lähelle 100 %:a ja kuivatettavasta puutavarasta haihtuu korrosoivia ainesosia kuten muurahaishappoa. Tällaisissa maksimaalisen korrosoivissa olosuhteissa ElaProof tarjoaa ylivoimaisen ratkaisun vuosikymmeniä kestävänä pinnoitteena.

Tärkeä yksityiskohta kuivaamoissa ovat rakenteiden saumat, jotka on pidettävä kunnossa laadun ja energiatehokkuuden vuoksi. Vuotavat saumat vaikuttavat kuivaustulokseen myös viereisissä kuivaamoissa sekä kastelevat eristysmateriaalit johtaen lisääntyvään korroosioon sekä energian kulutuksen kasvuun. ElaProofin ja vahvikekankaan avulla saumojen tiivistäminen kestävästi on yksinkertaista ja helppoa.

Sahan kuivaamon kunnostus
Sahan kuivaamon kunnostus ElaProofilla
Kuivaamon kunnostus
Kuivaamo ennen ElaProof-pinnoitusta
Sahan kuivaamon seinä ennen pinnoitusta
Kuivaamon seinä ennen ElaProof käsittelyä
Sahan kuivaamon seinä pinnoitettuna
Kuivaamon seinä ElaProof käsittelyn jälkeen
Kuivaamon seinän pinnoitus
ElaProof H on helpointa levittää seinälle pitkävartisella telalla. Korkeapaineruiskutuskalustolla ElaProof S-ruiskumassaa ruiskutetaan suoraan pinnoitettavaan kohteeseen.
Kuivaamon seinän pinnoitus
ElaProof kestää hyvin lämpötila- ja kosteusvaihteluja, siksi se sopii hyvin kuivaamoihin

  • Kamari- ja kanavakuivaamoiden kunnostus ElaProof-pinnoitteella.