Terassin ja portaiden pinnoitus 90 m² | Kytäjä

Kytäjärven rannalla sijaitsevan omakotitalon sisäänkäynnin portaat ja ulkoterassit pinnoitettiin ElaProof+SAND Lattiapinnoitteella.

Kohteen tiedot

Asiakas: Yksityistalous
Kohde: Omakotitalo
Osoite: Kytäjä
Materiaali: Betoniterassi ja -portaat
Urakoitsija: Helsingin Laudoitus Oy
Aika ja paikka: 07/2022 | Kytäjä

Työseloste

Omakotitaloa kiertävät ulkoterassit ja sisäänkäynnin portaat hiottiin ja tasoitettiin. Sen jälkeen kohde primeroitiin ja vedeneristys varmistettiin ElaProof H-käsimassalla. Tyylikäs pinta kohteeseen toteutettiin ElaProof+SAND Lattiapinnoitteella. Viimeisen silauksen antoi kohteen värimaailmaan sointuva ELACOAT TopCoat RAL 7024 pintalakka, jolla varmistetaan pintojen helppo puhtaana pito.

Lisätietoja

M1-hyväksytty ElaProof+SAND Lattiapinnoite soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. terasseille, portaisiin, parvekkeille ja kylpyhuoneisiin*). Valittavanasi on kolme raekokoa: hieno (0,05-0,2mm), keskikarkea (0,1-0,6 mm) ja karkea (0,7-1,2 mm). Lopullinen pinta on miellyttävän karhea ja mukava jalan alla, vähentäen samalla liukastumisen vaaraa. Pinnoitteen päälle suosittelemme ElaProof TopCoat käsittelyä, jotta varmistetaan kohteen helppo puhtaana pito.

Lattiapintana voi olla mm. lastulevy, kipsilevy, betoni, keraaminen laatta, muovimatto, epoksi-, akryyli- ja polyuretaanimassa. Ennen pinnoitustyön aloittamista tutustu kohteesi pintamateriaalin työohjeisiin.

*) Kylpyhuoneen laatoitetun lattian tulee olla vedeneristetty keraamisten laattojen alla käytettäväksi tarkoitetulla hyväksytyllä vedeneristeellä. Tämä vedeneristys ei saa olla pinnoitusvaiheessa yli 10 vuotta vanha, perustuen RIL 107-2012 ohjeistukseen.