ELACOAT TopCoatRAL käyttöohje

Alustan valmistelu

Alustan tulee olla rakenteellisesti kestävä, puhdas, kuiva ja vapaa tartuntaa heikentävistä aineista kuten pöly, lika, rasva, öljy tai irtonaiset aineskerrokset. ELACOAT TOPCOAT RAL on levitettävä 48 tunnin kuluessa ElaProof-pinnoitteen asennuksesta.

Asennus

Tuote toimitetaan 2-komponenttipakkauksessa, joissa komponentit ovat oikeassa sekoitussuhteessa. Sekoita A-komponenttia vähintään 1–2 minuuttia. Kaada sitten koko B-komponentti A-komponentin sekaan ja sekoita massaa huolellisesti sopivalla sekoittimella vähintään 2–3 minuuttia kunnes lakka on tasalaatuista. Kaada sen jälkeen seos vielä puhtaaseen astiaan ja sekoita vielä hetken aikaa. Vältä ilmakuplien syntymistä seokseen sekoituksen aikana.

Tiiviillä ja imukyvyttömillä alustoilla kuten ElaProof pinnoite, kaada ELACOAT TOPCOAT RAL alustalle ja levitä yhdensuuntaisesti telalla (nukka 7-11 mm) tai kumilastalla. Sileillä alustoilla telaa tämän jälkeen lyhytnukkaisella mikrokuitutelalla. Viimeistele vielä uudella mikrokuitutelalla yhdensuuntaisesti. Vältä ilmakuplien syntymistä asennuksen aikana.

Imukykyisillä ja huokoisilla alustoilla käytä levityksessä apuna telalle tarkoitettua kaukaloa tai vastaavaa astiaa. Kasta telaa kaukalossa ja telaa ylimääräinen pintalakka kaukalon keräysreunaan. Levitä sen jälkeen pintalakka telaamalla alustaan yhdensuuntaisesti.

Puhdista käytetyt työvälineet vedellä ennen niiden kuivumista.

Uudelleen lakkaus

Uudelleen lakkaus on suoritettava 1-2 vrk kuluessa edellisestä.

Puhdistus ja huolto

Saatavilla erillinen ylläpito- ja puhdistusohje. Suosittelemme säännöllistä puhdistusta ja huolto-ohjelmaa. Ennen lakatun pinnan käyttöönottoa suosittelemme peruspuhdistusta ja -huoltoa.

Tekninen tuki

Tietoa järjestelmien käyttömahdollisuuksista ja yksityiskohtaista neuvontaa ELACOAT ja ElaProof-tuotteiden käytöstä saat Build Care Oy:n teknisestä neuvonnasta puh. 0207 902710 tai info@buildcare.fi

Rakennepiirrokset

Kaikki ElaProof-tuotteisiin liittyvät rakennepiirrokset löydät DWG- ja PDF-muodossa ProdLib-palvelusta.

Päivitetty: 01/2023 | MA

Kaikki edellä esitetyt tiedot perustuvat tutkimustuloksiin, nykytietämykseemme ja kokemukseemme. Ne eivät poista tuotteen käyttäjän vastuuta tehdä omia testejä ja kokeita, jotta kaikki tekijät ja olosuhteet, jotka voivat vaikuttaa tuotteiden asennukseen ja käyttöön, tulisi huomioitua. Mitään takeita liittyen ominaisuuksiin tai tuotteen soveltuvuuteen tiettyihin tarkoituksiin ei voida antaa tämän tiedon perusteella. Kaikki kuvaukset, piirrokset, valokuvat, tiedot, suhteet, annoskoot, painot ym. ovat ohjeellisia. Emme ole vastuussa, mikäli tuotetta käytetään vastoin tässä esitettyjä ohjeita. Tuotteen käyttäjän vastuulla on testata tuotteen sopivuus käyttökohteeseen. Vastaamme vain tuotteen laadusta ja takaamme, että se läpäisee kriittisen laaduntarkastuksemme. Tuotetietoja päivitetään säännöllisesti, on kuitenkin käyttäjän vastuulla hankkia viimeisin voimassa oleva tuotetieto, joka löytyy osoitteesta www.elaproof.com. Pidätämme oikeuden muutoksiin. © Build Care Oy