Konesaumakatto 1100 m² | Turku

Turun yliopiston Natura-rakennuksen katto pinnoitettiin ympäristöystävällisellä ElaProof-pinnoitteella heinäkuussa 2020. 

Ehdottomasti markkinoiden monikäyttöisin tuote. Olemme tehneet mm. kattojen ja erilaisten rakenteiden pinnoituksia useille teollisuus- ja yliopistoasiakkaille. Kestäväkehitys ja ympäristöarvot ovat asiakkaidemme valinnoissa merkittävä tekijä. Me arvostamme lisäksi tuotteen helppokäyttöisyyttä ja erinomaista tartuntaa eri materiaaleille – siksi ElaProof.

– Jouni Takki, Heavyinstall Oy

Kohteen tiedot

Asiakas: Turun yliopisto - University of Turku
Kohde: Natura-rakennus
Osoite: Vesilinnantie 5, Turku
Materiaali: Konesaumattu peltikatto
Urakoitsija: Heavyinstall Oy
Aika ja paikka: 07/2020 | Turku

Työseloste

Turun yliopiston Natura-rakennuksen katto pinnoitettiin ympäristöystävällisellä ElaProof S-ruiskumassalla työohjeen mukaisesti kahteen kertaan. Näin saavutettiin min. 0,6 mm:n kalvopaksuus, jolla varmistetaan katon vedeneristyskyky. Kohteen läpiviennit ja saumat tiivistettiin ElaProof H-käsimassalla ennen ElaProof S-ruiskumassan asennusta.

Lisätietoja

Turun yliopisto on ensimmäinen täysin suomenkielinen yliopisto, joka perustettiin 1920. Yliopisto on kansainvälisesti kilpailukykyinen tiedeyliopisto, jonka toiminta perustuu korkeatasoiseen ja monialaiseen tutkimukseen