ElaProof BTR-järjestelmä soveltuu puu- ja betonipinnoille!

ElaProof BTR-järjestelmä tarjoaa viisi erilaista pinnoitusmenetelmää terasseille, parvekkeille, portaille ja kulkuväylille. Valitse kohteeseen sopiva pinnoitusmenetelmä ja nauti asumismukavuudesta myös remontin aikana.

Täydelliset ratkaisut Suomen vaativiin sääolosuhteisiin!

Korjaatpa sitten vanhaa tai rakennat uutta, niin ElaProof BTR-järjestelmä tarjoaa täydelliset ratkaisut parvekkeille, terasseille, portaille ja kulkuväylille. Kokonaistaloudellisen järjestelmän perustana on isosyanaattivapaa patentoitu ElaProof-teknologia, joka takaa kohteen vedeneristyksen lisäksi monia etuja. Näitä ovat mm. erinomainen UV-säteilyn kesto, radonsuojaus sekä kulutusta ja jatkuvaa jalankulkua kestävät pinnat. Lisäksi eri pintamateriaali- ja värivaihtoehdot tarjoavat kohteisiin asiakkaiden toivomaa valinnanvapautta.

ElaProof Light – vedeneristystä ja elinkaaren pidennystä

ElaProof Light on pinnoitusmenetelmä, jossa ElaProof-pinnoituksen lisäksi kohteeseen asennetaan asiakkaan valitsema pintamateriaali esim. puuralli tai laatta. Pinnoitus voidaan myös maalata useimmilla kulutuksen kestävillä vesiohenteisilla ja hengittävillä maaleilla.
ElaProof Light on…

ElaProof Medium – kulutuksen kestoa ja siivouksen helppoutta

ElaProof Medium on pinnoitusmenetelmä, jossa kohde pinnoitetaan ElaProofilla ja sen päälle tehdään ELACOAT TopCoat käsittely, joka lisää kulutuksen kestoa ja helpottaa pinnan puhtaanapitoa.
ElaProof Medium on….

ElaProof Medium RAL – kulutuksen kestoa ja väriä elämään

ElaProof Medium RAL on pinnoitusmenetelmä, jossa ElaProof-pinnoituksen jälkeen kohde käsitellään asiakkaan toiveen mukaisella RAL-väreihin sävytetyllä ELACOAT TopCoat RAL-tuotteella.
ElaProof Medium RAL on….

ElaProof Art&Deco – onko valintasi hiutale vai hiekka

ElaProof Art&Deco on pinnoitusmenetelmä, jossa ElaProof-pinnoituksen päälle sirotellaan ElaProof Art&Deco Colour Chips -värihiutale tai -värihiekka. Lopullinen pinta käsitellään ELACOAT TopCoatilla.
ElaProof Art&Deco on…

ElaProof+SAND – tyyliä viimeistelyyn

ElaProof+SAND on pinnoitusmenetelmä, jossa kohde pinnoitetaan ElaProof+SAND Lattiapinnoitteella. Tyylikäs lopputulos viimeistellään värittömällä ELACOAT TopCoat tai värillisellä ELACOAT TopCoat RAL lakalla.
ElaProof+SAND on…