ElaProof Indoor

191,89 391,88 

Käyttövalmis isosyanaattivapaa pinnoite sisäilmatiivistykseen ja radonsuojaukseen

ElaProof Indoor on käyttövalmis 1-komponenttinen vesipohjainen pinnoite rakenteiden ja rakennusten sisäilmatiivistykseen ja radonsuojaukseen. Tuotteen ainutlaatuinen elastisuus ja erinomainen tarttuvuus erilaisille rakennusmateriaaleille mahdollistavat turvallisen ja varman tiivistämisen. Rakennustietosäätiö on myöntänyt ElaProof Indoorille M1-päästöluokituksen. Luokituksen mukaan parhaaseen M1-luokkaan kuuluvat sisätiloissa käytettävät rakennusmateriaalit, joista haihtuu erittäin vähän mitään yhdisteitä huonetilaan. Tuotteella on myös yleiseurooppalainen sisäkäyttöön tarkoitettujen tuotteiden sertifikaatti Emicode EC 1 sekä CE-hyväksynnät EN1504-2 ja EN 13813.

Elastista tiiveyttä ekologisesti

Uudis- ja korjausrakentamisessa puhtaan ja terveellisen sisäilman varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää. Saumojen ja ilmavuotokohtien tiivistys sekä radonsuojaus ovat usein rakennusten ylläpidon kriittisimpiä kohtia. Oikeat työtavat ja huolellinen asennustyö varmistavat parhaan lopputuloksen yhdessä rakennusalan huipputuotteiden kanssa. ElaProof Indoor pitää saumat tiiviinä rakennusten ja rakenteiden eläessä. Sisätiloissa tuote kuivuu nopeasti ja muodostaa samalla ilmatiiviin kalvon – pääset seuraaviin työvaiheisiin turhia odottamatta.

5 hyvää syytä valita ElaProof Indoor!

• Yksi tuote sisäilmatiivistykseen ja radonsuojaukseen
• Isosyanaattivapaa – turvallinen ympäristölle ja ihmisille
• Markkinoiden paras halkeaman silloituskyky – 13,9 mm!
• Kestää vettä ja pakkasta – levitettävissä myös kosteille alustoille
• M1-päästöluokitus ja Emicode EC1

ElaProof Indoor on listattu Pohjoismaisen Ympäristömerkinnän rakennustuotetietokantaan ja sitä voidaan käyttää Joutsenmerkityissä rakennuksissa.

ElaProof Indoor video
ElaProof Patentoitu teknologia video